Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Kaikki tuotteet ovat varastossamme Porissa ja valmiita toimitukseen seuraavana arkipäivänä maksun vastaanottamisen jälkeen.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Vismasta:http://www.visma.fi/vismapay/

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen verkkopankkimaksuna tai käteisenä/maksukortilla noudettaessa.

KULJETUS SEKÄ LÄHETYSKULUT

Kaikki tuotteet toimitetaan Suomen Postin kautta. Pienet lähetykset
toimitetaan Postin xxs pakettina ja suuremmat lähetykset toimitetaan pakettina lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai postiin. Nouto sovittaessa erikseen. Noudettassa tuotteesta ei tarvitse maksaa toimituskuluja.

KULJETUSAJAT

Tuotteet postitetaan pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä kun suoritus näkyy tilillämme.
Toimitusaika yleensä 2-5 arkipäivää (riippuen postista).

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Hyväksymme tuotepalautukset uusille ja
käyttämättömille tuotteille, jotka on palautettu 14 päivän sisällä toimituksesta.
Ostaja huolehtii palauttamisesta aiheutuneista kuluista. Jos haluat palauttaa tuotteen niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen

Kun vastaanotamme tuotteen niin tarkistamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sekä palautamme rahat tilillesi tuotteen ollessa uusi ja käyttämätön.

REKLAMAATIOT JA TAKUU

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen

saadaksesi tarkemmat ohjeet. Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen.
Tarkastamme viallisen tuotteen kunnon ennen tuotteen korvaamista uudella.

ASIAKAS- JA TILAUSTIETOJEN KÄYTTÖ

Emme käytä asiakas- ja tilaustietoja suoramarkkinointiin tai vastaavaan ennen tai jälkeen toimituksen. Emme myöskään luovuta emmekä myy asiakas- ja tilaustietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakas- ja tilaustietoja käytetään vain ja ainoastaan tilattujen tuotteiden toimittamista ja seurantaa varten.

Kuoritaivas 1.1.2020